اول حاجه نغسل البطاطس ونقشرها ونقطعها صوابع او اي شكل انتي عيزاه ونقليها في الزيت لغاية ماتاخد لون دهبي خفيف وبعد ماتبرد نفردها علي صسنية وندخلها الفريزر لمدة ساعه حتي تجمد تماما الان امامك خيارين اما ان تقليها مباشره في الزيت حتي تاخد اللون الدهبي الحلو وبكده بكون مقرمشه من بره وطريه من جوه اما الخيار التاني انه يعد ساعه من تجميدها تقدري تلميها وتوزعيها في اكياس حسب افراد الاسره وتحطيها في الفريزر وفي اي وقت عايزه بطاطس ان شاالله يعد شهر تطلعي كيس بطاطس من الفريزر وتقليه وهو مجمد في الزيت وبتحصلي علي نتيجه رائعه للبطاطس زي المطعم بالظبط السر يقي انه يعد مابنقليها وتاخد لون دهبي خفيف ونتركها تبرد وبنحطها ساعه بالفريزر هو انه كل قطعة بطاطس تتجمد لوحدها لانه لو بعد ماتبرد وضعناها بالفريزر من غير مانفردها حنلاقيها مسكت في بعض وفي القلي حتتكسر عشان كده لازم تفرديها بالفريزر لمدة ساعه
3 مشترك
قلي البطاطس علي طريقة المطاعم
سما- مشرف
- عدد المساهمات : 14
نقاط : 31
تاريخ التسجيل : 14/03/2011
- مساهمة رقم 1
قلي البطاطس علي طريقة المطاعم
أم منذر- نائب المدير
- عدد المساهمات : 121
نقاط : 181
تاريخ التسجيل : 23/02/2011
العمر : 42
- مساهمة رقم 2
رد: قلي البطاطس علي طريقة المطاعم
جزاك الله خيراً علي تلك المعلومة
الطائر- عضو
- عدد المساهمات : 150
نقاط : 328
تاريخ التسجيل : 27/02/2011
- مساهمة رقم 3
رد: قلي البطاطس علي طريقة المطاعم
يسلمووووووووو على المعلومة