نص كيلو جمبري حم صغير مغسول ومبهر بملح وكمون وفلفل اسمر بصل مفروم/فلفل اخصر حار مقطع صغير/طماطم مقشره ومقطعه صغير/ملعقه كبيره صلصة طماطم /ثوم مفروم ناعم /ملح وبهارات الان نقلب البصل المفروم في زيت زيتون ثم نضع التوم المفروم ونقلب وبعدين نضيف الفلفل الاخضر الحار المقطع ونحرك الخليط والان نضع الجمبري المنظف والمبهر ونقلب الخليط جيدا وبعدين نضيف الطماطم والصلصه ونقلب علي نار هاديه ونضيف الملح والكمون وممكن شطه كمان ونترك الخليط 10 دقايق الان نصب الخليط في زبدية فخار او طاجن فخار ونلفه بورق المنيوم ونضعه في الفرن تحت الشوايه مدة ربع ساعه ثم نكشف الورق ونحمر الوجه ونرش فلفل اسمر علي الوجه وصحتين وعافيه علي قلوبكم وارجو ان ينال اعجابكم
3 مشترك
زبدية الجمبري
أم منذر- نائب المدير
- عدد المساهمات : 121
نقاط : 181
تاريخ التسجيل : 23/02/2011
العمر : 42
- مساهمة رقم 2
رد: زبدية الجمبري
تصدقي جوعت بالهنا والشفا
سما- مشرف
- عدد المساهمات : 14
نقاط : 31
تاريخ التسجيل : 14/03/2011
- مساهمة رقم 3
رد: زبدية الجمبري
تسلمي علي متابعة الوصفه
الطائر- عضو
- عدد المساهمات : 150
نقاط : 328
تاريخ التسجيل : 27/02/2011
- مساهمة رقم 4
رد: زبدية الجمبري
يسلمووووووووو سما على الطريقة