دجاج كنتاكى والخلطة السرية الى ماحدش يعرفها:ـ
بصى يا ستى انا شوفت الطريقةدى للشيف حسن وعملتها بس بجد تحفة
كانك جايباة من هناك بالظبط المقادير
فرخة كاملة مقطعة 8 قطع -الخلطة السرية هى(زعتر بودر-شطة
بودر
ورق لورو بودر-بصل بودر-ثوم بودر-بقدونس بودر-بابريكا- فلفل
اسود وملح)بصى لو مالقتيش حاجة مش مشكلة انا فى حاجات ما
لقيتهاش بس عادى ما حصلش حاجة وطبعا (دقيق وبيض ولبن)على
فكرة
انتى ممكن تعملى الورو بودر علشان ممكن ما تلاقيهوش اطحنيهم فى
مطحنة الخلاط
الطريقة:ـ
__________
بتبلى الفراخ بالملح والفلفل وبهارات الفراخ وتسيبيها ساعة
وبعدين حطى معلقة من كل حاجة عندك من الخلطة السرية دة فى طبق
تانى لوحدة وبعدين تجيبى الدقيق وتحطى عليةمعلقتين من الخلطة دى
واهم حاجة بقى ملعقة بيكنج بودر وقلبيهم فى الدقيق وبعدين جيبى
الفراخ وحطيهم فى البيض واللبن وبعدين فى الدقيق واضغطى عليهم
كويس وتكون طاسة على النار فيها زيت غزير وسخن وحطيهم على
النر ووطى النار غليهم وبالهنا والشفا على فكرة لو عاوزة تاخدى
الفراخ الاول نصف سلقة ما فيش مشكلة
بصى يا ستى انا شوفت الطريقةدى للشيف حسن وعملتها بس بجد تحفة
كانك جايباة من هناك بالظبط المقادير
فرخة كاملة مقطعة 8 قطع -الخلطة السرية هى(زعتر بودر-شطة
بودر
ورق لورو بودر-بصل بودر-ثوم بودر-بقدونس بودر-بابريكا- فلفل
اسود وملح)بصى لو مالقتيش حاجة مش مشكلة انا فى حاجات ما
لقيتهاش بس عادى ما حصلش حاجة وطبعا (دقيق وبيض ولبن)على
فكرة
انتى ممكن تعملى الورو بودر علشان ممكن ما تلاقيهوش اطحنيهم فى
مطحنة الخلاط
الطريقة:ـ
__________
بتبلى الفراخ بالملح والفلفل وبهارات الفراخ وتسيبيها ساعة
وبعدين حطى معلقة من كل حاجة عندك من الخلطة السرية دة فى طبق
تانى لوحدة وبعدين تجيبى الدقيق وتحطى عليةمعلقتين من الخلطة دى
واهم حاجة بقى ملعقة بيكنج بودر وقلبيهم فى الدقيق وبعدين جيبى
الفراخ وحطيهم فى البيض واللبن وبعدين فى الدقيق واضغطى عليهم
كويس وتكون طاسة على النار فيها زيت غزير وسخن وحطيهم على
النر ووطى النار غليهم وبالهنا والشفا على فكرة لو عاوزة تاخدى
الفراخ الاول نصف سلقة ما فيش مشكلة